hoho?

pererik? hoho?
11 v + 4 dagar, 4,8 cm och väldigt sprattlig...

Sommarkomst

k?penhamn
1 maj i köpenhamn

Karusellen är igång igen. Nu väntar vägnötande och turnémagar, sena nätter och dålig kost på de sega musikanterna. Men jag tror faktiskt att de alla tycker det är värt det.
Jag och T ska följe me som vanligt. Var för sej och allena. Jag ser fram emot det. Arbetslöshetsen inträder den 13 juni. Därefter följer fattigdom, svält och elände. Som ska dödas med roligheter.

- - -

Idag har Edgar och Johan åkt till Ryda för att kapa stapla ved. Imorgon åker jag tåg dit när jag jobbat klart. Idag är jag ensam hemma och njuter av lugn och ro. På söndag ska Edgar skjutsas till
Bästa Mostern. Där ska han få vara i två veckor eftersom Johan inte kan vara hemma på dagarna när det ska musiceras. Men gurkhunden har det bra hos Mostern. Även om vi kommer sakna honom.

- - -

Vi ska få skriva kontrakt på Huset! Ett helt hus för oss själva! Med helt egen trädgård! Och trädgårdsland! Och en hundgård! (stackars edgar...)  Och dessutom NÄRA Gnesta och djur och vänner och sånt!
Dock kommer vi få leva en bra bit under existensminimum för att klara av att betala dubbla hyror en månad eller två... Mindre kul men nödvändigt.

Det här kommer bli en spännande sommar, ja inte bara sommaren utan hela året kommer att bli spännande... Ojojoj, det händer allt på en gång nu!

Jag mår bra! Fast illa.

hits