nattlig

Egentligen, vet jag inte varför, jag vet bara hur. Jag vet bara hur jag sitter här, klockan tickar vidare med oförtruten energi och i samma takt som jag blir tröttare och tröttare blir klockan bara äldre och äldre. Egentligen har jag ingenting att skriva, ingenting alls, men det är som att min kropp-för det är något fysiskt-vill att jag ska sitta här, med benen korslagda och armbågarna stödda mot den nötta bordsskivan. Tveksamt knattrande från laptopens tangentbord, ibland nästintill helt tystnat, stundom frenetiskt klickande.

Hunden sover. Han är trött på mina sena vanor. Jag är mörkrädd och tittar ut. Mörkret står sjuttio centimeter från mig på min högra sida, endast två glasskivor skiljer oss åt. Vi ignorerar varandra, låtsas inte om varandras existens. Iallafall så ignorerar jag mörkret, mörkret har full kontroll över mina rörelser. Kanske även kontroll över mina tankar. Hunden sover. Hunden gläfser i sömnen, då naglar jag blicken mot bildskärmen, vägrar se mörkret i ögonen. Jag vet att han ler just nu.

Varför sitter jag kvar här, timme ut och timme in, varför kan jag inte göra som andra människor, som normala människor? Varför måste jag sitta här, klockan tickandes, mörkret bligandes. Jag fryser och tänker att det dröjer till sommaren. Jag tänker att det inte spelar någon roll, det blir alltid kallt när det är sent.
Sedan går jag till sängs med natten.

Påsk & sånt där...

Vi
Gulligull...


Allt snurrar på så fort just nu, så mycket som händer, planerade saker och oplanerade. Jag finner mig själv fladdrandes ut ur och in i orkanens öga. Det snurrar, min värld snurrar, eller är det bara mitt huvud? Jag är yr och famlar efter saker att stödja mig mot. Hittar gamla minnen och nya drömmar, de stryker mig medhårs med vassa tungor. Jag sover oroligt. Vaknar sliten, somnar klarvaken. Så mycket är annorlunda och ovant. Jag tror jag är åksjuk, det snurrar för fort, släpp ner mej, släpp ut mig. Jag tror jag måste kräkas. Men det är klart jag inte gör det. Istället tänker jag på senap. Senap under osten på knäckebrödssmörgåsarna. Senap på grillad korv. Senap på ägg. Senap på potatis, att äta istället för sömn.
Hunden är iallafall frisk nu, vet inte vad det var med honom, formsvacka kanske. Han är iallafall frisk nu, galnare än någonsin. Han tuggar till och med på pinnar. Han är nästan som en riktig hund.
Jag har skrivit de flesta adresserna på kuverten nu. Johan har köpt en skrivare till sitt företag. Den kan skriva ut på båda sidorna av papperet och kan ta emot bilder från min telefon via infraröd port. Det är makt. Teknik är makt. Jag är totalt oteknisk.
Har varit sjukskriven i över en vecka nu, det är orkanens fel. Det är en blåsig vår vi har...

Toaletterna

Toaletterna
Det kommer att fräschas till, jag lovar!
Men drivan av fyrtioårig skit har iallafall redan avlägsnats.
Observera att det finns sittplats för två vuxna och ett barn,
barnplatsen är den längst bort som har ett litet trappsteg upp!

Campingen

Campingen
Nyklippt med nedmejade myrtuvor...

Parkering

Parkering
Det kommer iallafall INTE att kosta 35 kr/timme som det gör utanför mitt jobb på Södermalm...

Dansgolv

Dansgolv
Här kommer man kunna svänga sina pälsiga...

Ryda

Ryda
Vackert, eller hur?

Storfiskarn...

Storfiskarn...
"Asså, den var typ såhär stor!"
(Troligt...)

Julia

Julia
Julia spurtar in i mål!

Gosgos...

Gosgos...
Nä, han ÄR ju inte farlig ju..!

Monstret

Monstret
Mördarhunden!!!

hits